Sa├ž Stilleri

NRC Kozmetik [Review] | Nurul Shaida Vee Marissa

Perfect Treatment Foundation, Mr Fluffy All Over Blender ve Luxury Face Mist
Siapa yang tak kenal dengan MUA yang terkenal ni, Nuex Rosli. Nuex Rosli atau lebih dikenali dengan NR, kalau tak salah Vee, selain daripada Makeup Artis dia juga ada etiketli e┼čarplar veya ba┼č├Ârt├╝s├╝ sendiri iaitu By Mutlak ve sekarang NR ada makyaj hatt─▒ sentiri ÔÇô NR Cosmetics. Antara makyaj yang NR keluarkan adalah, Fond├Âten, Mr Fluffy All Over Blender, L├╝ks Y├╝z Mist, Tek G├Âz Far─▒ Pan, Glitter G├Âz Far─▒ Pot, Gev┼ček ve Pi┼čirme Yar─▒ Saydam Pudra.

Vee bu g├Ânderileri haz─▒rlad─▒─č─▒ anda, Fond├Âten’in yaln─▒zca ├╝├ž (3) tonu var ve Vee, Orta ve Koyu olmak ├╝zere iki (2) tane sat─▒n ald─▒. Ard─▒ndan, Vee kena, cildim i├žin do─čru tonu elde etmek i├žin her iki tonu da kar─▒┼čt─▒rd─▒. San─▒r─▒m art─▒k daha fazla tonlar─▒ var, Ekstra A├ž─▒k, A├ž─▒k, Orta, Orta-Koyu, Koyu ve Ekstra Koyu. Her bir ┼či┼če 25ml, C Vitamini ve Bal Ar─▒s─▒ Zehiri i├žerir. Jadi ni bukan sahaja makyaj tapi ada cilt bak─▒m─▒ faydalar─▒ juga.

Vee’nin masa s─▒n─▒f─▒ adalah Luxury Face Mist, Mr Fluffy All Over Blender ve mirror NRC’yi ald─▒─č─▒ ├╝r├╝nler. Luxury Face Mist, astar ve sabitleyici sprey olarak da kullan─▒labilir. C vitamini ve nane ├Âz├╝ ile zenginle┼čtirilmi┼č, serinletici ve nemlendirici etkiye sahiptir. Mr Fluffy All Over Blender, ger├žekten b├╝y├╝k ve yumu┼čac─▒k bir g├╝zellik kar─▒┼čt─▒r─▒c─▒s─▒d─▒r.
├ľyleyse, ├Âncelikle kapsam─▒ nedeniyle, Perfect Treatment Foundation, Vee suka sangat hakk─▒ndaki g├Âr├╝┼člerime ba┼člayal─▒m. Korang, ayn─▒ anda hem kapat─▒c─▒ hem de nemlendiren yerel bir fond├Âten markas─▒ ar─▒yorsan─▒z, i┼čte bu! Tek ko┼ču┼čturma yang Vee deneyimi, g├Âlgemi elde etmek i├žin renkleri kar─▒┼čt─▒r─▒yorum (o zaman beli belum ada lagi Orta-Koyu g├Âlge), yani kalau Vee nak cepat, Vee memang takkan kapmak ni. Bir ┼čey daha, fond├Âten ni kan belki sebab dia ada cilt bak─▒m─▒ faydas─▒ macam Vit C ve Honey Bee Venom, yani dia lambat sikit nak kering sikit, ancak bir makyaj a┼č─▒─č─▒ ve makyaj sanat├ž─▒s─▒ olarak, Vee rasa bagus, sebab ada ruang untuk blend lagi bagi masuk dengan kulit, dah guna f─▒r├žas─▒ belki nak yumu┼čak kan g├Âr├╝n├╝m├╝, boleh ambil herhangi bir g├╝zellik blender kar─▒┼č─▒m─▒ sampai puas hati. Yani siz vak─▒fla ├žal─▒┼čmak i├žin ada masa akans─▒n─▒z.
Kalau vakf─▒ yang cepat sangat kering atau matte, kita kena h─▒zl─▒ ├žal─▒┼č─▒r, kalau tak nanti, tu yang makyaj tak rata lah, tak g├╝zelce harmanla, bercapuk vb. Fond├Âten hakk─▒nda her ┼čeyi seviyorum, tapi genellikle Vee sadece pakai untuk belirli olaylar sahaja, belki ak┼čam yeme─či veya d├╝─č├╝n sebab─▒ tam kapsama dia. Dan untuk skin Vee bir ┼čekilde, fond├Âten ni macam y├╝z├╝me sopa yerine macam cildin i├žine batt─▒. Dia’n─▒n benim i├žin faydal─▒ olup olmad─▒─č─▒ndan emin de─čilim, bu y├╝zden NR Foundation’─▒ belirli bir olayda, ├Âzellikle de tam yo─čun makyaj ve tam kapat─▒c─▒l─▒k gerektiren durumlarda kullanmay─▒ tercih ediyorum.
Mr Fluffy All Over Blender ÔÇô ├çe┼čitli g├╝zel renklerle birlikte gelir. Ama bir ┼čekilde ben ┼čahsen suka blender/makyaj s├╝ngeri kurang─▒yorum. Dia sangat kenyal, belki baz─▒ insanlar i├žin diaorang akan suka, sebab kenyal dan sedap untuk digengam. Tapi elim o kadar g├╝├žl├╝ de─čil, bu y├╝zden ki┼čisel olarak Vee kurang suka, Vee orijinal g├╝zellik kar─▒┼čt─▒r─▒c─▒s─▒n─▒ tercih ediyor ├ž├╝nk├╝ ├žok yumu┼čak ve lembut, haha ÔÇőÔÇődah la nak kar─▒┼č─▒m─▒ pun lenguh tangan, s├╝nger puntas─▒ ├žok yumu┼čac─▒k, bu y├╝zden ├žok fazla enerji nak makyaj─▒ gerektiriyor. Rasa macam tengah buat stres egzersizi kat tangan (bu stres topu egzersizini bildi─činiz gibi). Bila dibasahkan Bay Fluffy Her Yerde Blender ve daha fazlas─▒. Yani senang nak harman─▒ sebab dia bir seferde daha geni┼č alan─▒ kaplar. Cilt ├╝zerinde Bila dia kar─▒┼č─▒m─▒ pun rasa s├╝nger tu lembut je. Pun cantik’i kar─▒┼čt─▒r─▒n. dia sangat kenyal beri, nak basuh blender ni pun bagi Vee agak mencabar kesabaran ve mencabar kekuatan gengaman tangan Vee juga haha. ┼×u yang suka yumu┼čac─▒k ┼čeylere tapi, bunu be─čenebilirsin!
The Luxury Face Mist ni sumpah EN ─░Y─░! Bak kata NR LOVE LOVE LOVE! Memang best, Vee ada kuru, susuz kalm─▒┼č ve kolayca tahri┼č olan cilt. Bu sis sangat so─čutmas─▒ndan beri, bunu nadiren makyaj astar─▒ veya ayar─▒ i├žin kullan─▒yorum, bunun yerine cilt bak─▒m ad─▒mlar─▒ olarak Vee selalu pakai, ├Âzellikle bila rasa muka Vee panas, gatal atau tahri┼č oldu. Kuru cilde sahip oldu─čunuzda kan, en rahats─▒z edici duygu cildinizin ├žok s─▒k─▒ oldu─čudur, tegang sangat sampai rasa gatal dan dia akan rasa panas kat muka. ─░┼čte o zaman Vee akan sprey y├╝z├╝ bu─čular─▒ y├╝z├╝m├╝n her taraf─▒na yay─▒yor. Luxury Face Mist NR ni de g├╝zel kokuyor, spa kokusu gibi ├žok rahatlat─▒c─▒.
Vee Face Mists ve Foundation’─▒ da sever! Tekrar al─▒r m─▒y─▒m Luxury Face Mist? Kesinlikle! Temel? Belki ama denemek i├žin at─▒lm─▒┼č ba┼čka temellerim de var. Bay Fluffy All Over Blender? Hay─▒r. Ama EyeShadows tavalar─▒n─▒ ve Glitter EyeShadows in Pots’u denemeyi ├žok isterim! En k─▒sa zamanda elime ula┼čmaya ├žal─▒┼čaca─č─▒m.
Perfect Treatment Foundation, Mr Fluffy All Over Blender ve Luxury Face Mist
Zaman ay─▒rd─▒─č─▒n─▒z i├žin te┼čekk├╝r ederim ve umar─▒m bu size yard─▒mc─▒ olmu┼čtur. Bunlar sadece benim ki┼čisel g├Âr├╝┼č├╝m, deneyimlerim ve tercihlerimdir. Geri gelmeye devam edin, daha fazla inceleme ve ipucu geliyor. Herhangi bir ├╝r├╝n ├Ânerisi veya denememi istedi─činiz herhangi bir ipucu i├žin, bunu yapabilirsiniz, sadece yorumunuzu b─▒rak─▒n tamam m─▒?
*Feragatname: Bu blogdaki herhangi bir ├╝r├╝n incelemesi kendi paramla sat─▒n al─▒n─▒r ve aksi belirtilmedi─či s├╝rece herhangi bir sponsorluk veya ├╝cretli inceleme yap─▒lmaz. Sadece bu maddelerle ilgili kendi deneyimim ve g├Âr├╝┼č├╝m.

─░lgili Makaleler

Bir cevap yaz─▒n

Ba┼ča d├Ân tu┼ču